1

Téma: Jak zabalit?

Ahoj lidi, vanoce se blizi a ja se chci zeptat, jak byste zabalili běžky, větrovku na běžky, rukavice, ponožky a termoprádlo, jo a kalhoty? Všechno dohromady nebo každé zvlášt? To jsem koupila manželovi, tak mu chci udelat jeste takovy prekvapko pod stromkem.

2

Re: Jak zabalit?

Zabal to každé zvlášť, to bude mít pak větší radost a bude v očekávání, co přijde dál. Navíc to bude vypadat jako více dárků. :-) No řekni, jak bys chtěla, abys to dostala ty?

Vše o vánocích naleznete na KouzelnéVánoce.cz.

3

Asi mas pravdu, kdyz to vezmu podle sebe, tak kazde zvlast :-) jeste by mozna bylo pekne mu dat uplne vsechno to obleceni a bezky ne, ty az treba v noci nebo druhej den :-)

4

pepperos napsal:

Zabal to každé zvlášť, to bude mít pak větší radost a bude v očekávání, co přijde dál. Navíc to bude vypadat jako více dárků. :-) No řekni, jak bys chtěla, abys to dostala ty?

Tak to udelam jak jsem psala, bezky jsou schovane na 25.12. :-) jsem zvedava, nemuzu se dockat.

5

Kdybych si měla kupovat nový otvírák teď, rozhodně bych sáhla po nějakém kvalitním elektrickém. My máme doma už téměř rok tento http://www.kabelmanie.cz/elektricke-otv … _d423.html a jsem opravdu ráda, že ho můj přítel koupil. Už se mi nikdy nestane, že bych korek zarazila. smile